Boleh ker?????

Sebenarnye aku suker tulih blog kalau aku raser down..... bukan lar takder kegembiraan... sebab klw aku gembire aku akan berceriter pader sesiaper jer..... so sumer org boleh kongsi kegembiraaan tu...... klw sedih tak tau nak citer camner... cthnye td....telah menkonfirmkan aku die dah ader awek..... semoge die akan bhgie hingga ke akhir hayat.. tokleh nak bg cokelat kat dier dah.... i'm seriously wanna take my heart out of body<----english terabur.... it is a curse for me to like sumone... tak berani nak suker kat org..... fobia rasernyer...... ader seseorng yang slalu iingat kan betaper tidak lawanyer aku..... ader seseorg slalu mengingatkan aku bahawa die ader ramai peminat...... ader seseorg mengingatkan aku klw dier petik jari 10 datang.... ader seseorg menginingatkan bahawa ader seorg lelaki akan wat ape sahja tuk die dan bukan aku... aku nak ucap time kasih sangat kat org tu...... tapi kenyataan bahawa si dia sudah ader yang punyer.....bertuahnyer sp yang dapat tu..

5 ulasan:

  1. i'm always at ur side..if u need shoulder, i'm always ready 2 lend it just 4 u my fren..

    BalasPadam
  2. i'm always at ur side..if u need shoulder i'm always ready 2 lend it just 4 u,my fren..if u want sumbody, u may refer 2 me,if u need fren i'm always prepared for it..

    BalasPadam
  3. hua..hua...izzah..tau tak sebenarnye aku suker ngan namer ko... maksudnyer kemuliaan kan????

    BalasPadam
  4. hehhe..betul la tu ain..izzah tu maksudnyer kemuliaan..so,ader anak nnti leh la taruk nama izzah =)

    BalasPadam
  5. hahahahahah............ermmmmm

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.

Copyright © / hambaAllah

Template by : Urangkurai / powered by :blogger